تحولات لبنان و فلسطین

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵
کد خبر: 692329

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف سس مایونز باعث بروز بسیاری از بیماری‌ها در بدن انسان مانند سرطان می‌شود و می‌تواند سیستم ایمنی را ناتوان کند.

تا می‌توانید سس مایونز نخورید

قدس آنلاین: خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سس مایونز گفت: سس های مایونز مخصوصا آنهایی که تجارتی یا صنعتی هستند معمولا با چربی ناسالم درست شده و ارزش افزوده بسیار کمی دارند.

او افزود: توصیه بنده به افراد استفاده از سس های خانگی است چرا که سس های کارخانه ای یا صنعتی دارای روغن گیاهی بوده و مقدار بسیار زیادی از امگا ۶ را برای بدن تامین می کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به امگا ۶ موجود در روغن‌های گیاهی اظهار کرد: نسبت امگا۶ موجود در سس های صنعتی به نسبت امگا ۳ بسیار زیاد است و می‌تواند مقاومت بدن انسان را در مقابل بیماری های التهابی کاهش دهد.

رحمانی درباره روغن گیاهی موجود در سس‌های مایونز گفت: سس های مایونز به علت اینکه حاوی مقدار بسیار زیادی روغن گیاهی هستند می توانند باعث تشدید بیماری های گوناگونی مانند بیماری های قلبی_ عروقی، بعضی سرطان ها بیماری های خود ایمنی، دیابت نوع ۲ و پوکی استخوان در افراد شوند و اینگونه افراد بهتر است از مصرف سس های مایونز خانگی و کارخانه ای پرهیز کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: روغن های گیاهی در برنامه غذایی روزانه افراد هم مورد استفاده قرار می گیرد و متاسفانه این روغن ها به قدری مضر هستند که می توانند سیستم ایمنی بدن را از همه جهات کم توان کرده و افراد را با مشکلات جدی روبه‌رو سازند.

رحمانی درباره نوع روغن انتخابی برای پخت و پز گفت: روغن زیتون از آنجایی که امگا ۳ بیشتری نسبت به بقیه روغن ها دارد اما حاوی مقدار زیادی هم امگا ۶ است و بهتر است افراد در مصرف این روغن حد تعادل خود را رعایت کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به شکر موجود در سس های مایونز اظهار کرد: در یک قاشق غذا خوری سس های کم چرب یا معمولی یک گرم شکر و در سس های پر چرب بیش از ۴ گرم شکر (یعنی معادل یک قاشق چای خوری) وجود دارد. بنابراین؛ افرادی که به فکر سلامتی خود هستند نباید از این ماده غذایی خطرناک و مضر استفاده کنند.

رحمانی درباره مواد نگهدارنده موجود در سس‌های مایونز گفت: کارخانه ها نگهدارنده های موجود در سس های مایونز را به علت عمر طولانی و جلوگیری از خراب شدن به آنها اضافه می کنند و مصرف زیاد آنها باعث بروز حالت تهوع، سردرد و زخم های عفونی می شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مواد جایگزینی به جای مصرف سس مایونز گفت: بهترین جایگزین برای سس های مایونز استفاده از مواد غذایی سالم و کم کالری مانند ماست، لیموی تازه، نارنج تازه و مقدار بسیار کمی روغن زیتون همراه با مصرف سالاد است.

رحمانی درباره مضرات سس های مایونز بر جنین گفت: مصرف سس های مایونز به مراتب بر گروه های حساس و آسیب پذیر مانند خانم های باردار، شیرده یا جنین تاثیر منفی گذاشته و باعث کاهش دریافت مواد مغذی سالم و انرژی زا در آنها می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.